Woots is toetsplatform en toetsbibliotheek ineen. Daarmee geven we je toets een boost, en jou en je leerlingen extra power. Toetsen zijn er om van te leren, om mee te leren. Maar vooral om je leerlingen een volgende stap te laten zetten. En natuurlijk laten we jou zien wat die volgende stap kan zijn. Woots snapt wat je nodig hebt, hoe je ook wilt werken. Woots je mee?
Bekijk onze video

Woo-hoo, wijsheid!

Leren vóór toetsen? Wij gaan voor leren ván toetsen! Met Woots geef je je leerlingen inzage in het correctiemodel. En daar voeg je makkelijk jouw persoonlijke feedback aan toe. Met commentaren die herbruikbaar zijn, vergelijkbaar en dus consistent. Je leerlingen kunnen inzien, vragen stellen, en leren van wat goed ging of juist nog niet. Dát is samen een volgende stap zetten. Dát is profiteren van het belangrijkste dat een toets te bieden heeft: de terugkoppeling.

Mixen maar …

Bij Woots doen we niet moeilijk. En zeker niet over hoe jij wilt toetsen. Wil je digitaal toetsen? Of toch liever op papier? Het kan. Mix je een papieren schoolexamen met een digitale herkansing? Of met een snelle digitale peiling van je nieuwe groep? Geen probleem. Sowieso combineert Woots papieren toetsen altijd met digitaal nakijken en verwerken. En dat dan 24/7, dus ook voor huiswerk.

Geen rocket science

Woots is er voor jou. En dus zorgen we dat het je iets oplevert. Tijd en energie bijvoorbeeld. Nakijken, scoren, feedback geven en administreren doe je met Woots digitaal. Het systeem ordent, scoort, (her)berekent, regelt en presenteert je dat in makkelijke stappen. Het levert je behalve (meer) inzicht ook gemak. Je bedient Woots nog net niet met één druk op de knop. Maar bijna wel.

In de klauwen!

Een hele flinke upgrade. Dat krijgt je toetsproces met Woots. Zorgen over rollen, rechten, toegang, privacy zijn niet meer nodig. Het systeem regelt in één keer alles voor je in. Daardoor kun jij makkelijk samenwerken met collega’s. In echt alle fasen van je toets. Dat geeft bam! Grip op het hele toetsproces. Transparant en samen met je hele team til je het toetsen naar een hoger niveau.

Zet een beetje ‘Woo’ op je toets.
Wootsen noemen we dat!

Dat doen we dmv de 5 onderstaande features
Maken Optie voor Premium abonnement als je toetsen uit de Woots-bibliotheek wilt aanpassen. Of als je zelf eigen toetsen wilt maken in Woots.
Afnemen
Makkelijk kiezen uit de toetsbibliotheek. Afnemen digitaal of op papier. Mét voortgang volgen en rechten voor surveillanten.
Nakijken Volledig automatisch voor alle meerkeuzevragen. Met makkelijke digitale hulp voor open vragen.
Inzien Toetsen bespreken was nog nooit zo makkelijk en snel. Buiten lestijd en mét reactiemogelijkheid voor leerlingen.
Analyseren Woots toont scores, overzichten, per toets, per vraag, per leerling, per klas. Volop inzicht dus.
Hulp bij Woots

Hulp nodig bij het gebruik van Woots? Hier vind je filmpjes, faq’s en meer.

Klaar om te Wootsen?

Probeer het uit en bekijk alle extra opties om jouw Woots mee uit te breiden
Bekijk de mogelijkheden:
Woots voor scholen
Woots voor uitgevers